"Când gânduri negre se frământă cu grămada înăuntrul meu, mângâierile Tale îmi înviorează sufletul." Ps. 94, 19

14 noiembrie 2009

Nu renunţa!


Dumnezeu iți va arata calea
Meditații zilnice - autor Bob Gass


"Au venit la El niște oameni care I-au adus un slăbănog, purtat de patru inși. Fiindcă nu puteau să ajungă până la El, din pricina norodului, au desfăcut acoperișul casei unde era Isus..."
Marcu 2:3-4

"De câte ori ridici greutatea unei alte persoane, vei descoperi că este mare.
A fost nevoie de patru oameni să ducă slăbănogul la Isus - aşa că tu nu încerca de unul singur! Găsește pe cineva care să te susțină în rugăciune, fiindcă Biblia spune: "... dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu care este în ceruri." (Matei 18:19) Ce promisiune! Dar orice faci, ai grijă să nu-l scapi după ce l-ai ridicat. Fă o promisiune de a-l duce la Hristos şi ţine-te de ea indiferent cât te va costa.
Strică acoperișul dacă e nevoie! A aduce oameni la Hristos nu a fost niciodată ușor. Privește ce au făcut acești oameni; pentru că mulţimea era peste tot, au ocolit-o. Au urcat și pe acoperiș şi nu s-au lăsat bătuţi. Dacă ce ai încercat și nu a dat rezultate, roagă-L pe Dumnezeu, iar El îţi va arăta o altă cale. Doctorii pot trata oameni, dar Dumnezeu este Cel care îi vindecă.
Folosește-ţi credința - aceasta va da rezultate. Chiar dacă cel pentru care te rogi nu are credinţă, Dumnezeu va răsplăti credinţa ta. Totul este să acționezi azi! Refuză să te dai bătut, să te panichezi sau să accepți imposibilul. Vino la El gata să primeşti ceea ce ceri - El nu te va dezamăgi niciodată. (Evrei 11:6) "




"Este ușor să îi critici pe ceilalți și să îi faci să se simtă nedoriți. Oricine poate să facă asta. Ceea ce necesită efort și îndemânare este să-i scoți din starea proastă în care sunt și să-i faci să se simtă mai bine."
Rabi Nahman

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu