"Când gânduri negre se frământă cu grămada înăuntrul meu, mângâierile Tale îmi înviorează sufletul." Ps. 94, 19

17 februarie 2010

"Trezește-te, tu,

cel care dormi, învie din morți, iar Cristos te va lumina!"
Efes. 5:14


Invazia antihriştilor
Autor: Răzvan Ardelean


Coperta: Ardelean Razvan Mitel, 12 ani;
montaj foto computerizat

CUPRINS

Introducere
Partea I Fundamente spirituale

Capitolul 1. Înţelegerea vremurilor
Capitolul 2. Realitatea spirituala
Capitolul 3. Cele trei ceruri. Omul spiritual
Capitolul 4. Primul cer
Capitolul 5. Al doilea cer
Capitolul 6. Al treilea cer
Capitolul 7. Confuzii intre ceruri

Partea II Inceputul sfârşitului
Capitolul 8. Ofensiva antihriştilor contemporani

Capitolul 9. Viitorul apropiat
Capitolul 10. Biserica - Frumoasa din pădurea adormită

Capitolul 11. Ce să facem, fraţilor?

Bibliografie

Prezentarea de pe coperta IV:
"Aflăm pentru început că fenomenele religioase, esoterice, oculte, paranormale, parapsihologice nu sunt decât expresii ale aceleiaşi realităţi spirituale. Pentru a putea aborda fenomenul spiritual în mod unitar, de pe poziţii creştine, autorul apelează la câteva concepte originale. Se conturează astfel o nouă perspectivă despre ceea ce înseamnă gândirea pozitivă, Legea Atracţiei, dar şi blestemul, magia, vrăjitoria, ghicitoria, chanellingul, fenomenul OZN.
În continuare cartea face o avertizare asupra lucrurilor ce se vor întâmpla în următorii ani. Trăim în perioada imediat premergătoare venirii Antihristului, [...] perioada „antihriştilor”. Aceştia sunt deja aici, şi îşi vor intensifica activitatea, iar puterea lor spirituală va creşte, pe măsură ce Duhul Sfânt se va retrage.
Dar înainte ca acest lucru sa se întâmple, va avea loc un ultim asalt al Duhului Sfânt în lucrarea Sa mântuitoare in rândul naţiunilor. Apoi, peste naţiuni va veni "întunericul". Cine nu va avea atunci "ulei in candela" va îngroşa rândurile apostaţilor. Acestea toate vor crea condiţiile apariţiei Antihristului. Ce trebuie sa facem noi in aceste circumstanţe? Care este rolul Bisericii lui Hristos? Sunt întrebările la care autorul încearcă să răspundă în finalul cărţii.

Răzvan Ardelean este absolvent al facultăţilor de Psihologie si Inginerie Electronică. Si-a susţinut masteratul in Consiliere psihologică si educaţională cu lucrarea de disertaţie "Consilierea psihologică a persoanelor cu convingeri religioase". Este psiholog creştin, absolvent al unei şcoli biblice de consiliere. Este autor de cărţi cu tematică educaţională şi creştină, şi autor al unui test original de personalitate şi orientare in carieră.
A inventat jocul de şah pentru patru parteneri, in curs de patentare la OSIM. A participat la numeroase proiecte naţionale si europene privind educaţia adulţilor. Este preşedintele Fundaţiei Partener din Braşov, care are ca obiect de activitate educaţia pentru adulţi (LifeLong Learning). Poate fi contactat la adresa partener@clicknet.ro"

Răzvan Ardelean - Invazia antihriştilor, Editura Ema, Brasov, 2009.

"Copilaşilor, este ceasul cel de pe urmă.
Şi, după cum aţi auzit că are să vină Antihrist,
să ştiţi că acum s-au ridicat mulţi antihrişti:
prin aceasta cunoaştem că este ceasul de pe urmă.
Ei au ieşit din mijlocul nostru ("cine citeşte să înţeleagă!"),
dar nu erau dintre ai noştri.[...]" 1Ioan 2:18-19

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu